Koude Novemberrit 2019: 131km of 150km

Een nieuwigheidje: Bij het uitzetten viel de rit iets langer uit maar bleek tegelijkertijd zo mooi dat we maar een creatieve oplossing hebben bedacht: Twee routes waaruit je als deelnemer kunt kiezen: De ongecensureerde versie van 150km of de iets kortere met 131km. Wat kun je daarvoor verwachten: Start- en eindpunt uiteraard in ons clubhuis in Ede. De route gaat vanuit Ede naar “boven” door de Gelderse Vallei links langs Barneveld, kringelt dan via kleine weggetjes naar rechts richting Garderen waar we de Veluwe op gaan. Hier kun je kiezen voor de afkorting, maar dan mis je dus het supermooie veluwse bosgebied tussen Speuld en Elspeet (de afkorting is ook niet verkeerd). Vanaf Uddel komen de beide routes weer samen richting het kleine bosdorp Hoog Soeren, een mooie plek voor een kop koffie. Dan slingeren over het heidegebied bij Assel (eethuis Halte Assel, ook zo’n fraaie stopplek) richting Apeldoorn en uiteindelijk via Hoenderloo weer naar Ede. Afwisselend priegelen en doorrijden, ook met wat minder weer prima te rijden. En bij terugkomst natuurlijk de traditionele kop snert in het clubgebouw van MC de Kraats, voor als het toch kouder was dan je dacht (of gewoon omdat het lekker is). Tot dan,

Toercommissie MC De Kraats

 

Start te: Clubhuis MC de Kraats, Horsterweg 9, 6715 CT  Ede
Info:
Rene van Schaik Tel.: 06-36446424
detoercommissie@mcdekraats.nl
Inschrijfgeld: € 5,00(z.h.)
Lengte: 120 km.
Inschrijven vanaf: 10:00 tot 13:00
Extra info: Route alleen op GPS/Garmin. Incl. erwtensoep na afloop. Internet: www.mcdekraats.nl

Na de geslaagde betaling via iDeal ontvangt u enkele e-mails. De laatste e-mail bevat een link waarmee u de route kunt downloaden.
Lees a.u.b. de volgende opmerkingen goed:

  • Krijgt u deze e-mails niet dan zijn ze vrijwel zeker in uw spambox terecht gekomen. Controleer deze dus!
  • U download een ZIP-bestand met daarin de route in GPX en GDB formaat. Vrijwel elk redelijk modern besturingssysteem kan tegenwoordig overweg met ZIP bestanden en als MapSource of BaseCamp correct geïnstalleerd zijn dan zal GPX / GDB ook geen probleem zijn.
29e Koude Novemberrit
  • 10 november 2019
    10:00 - 13:00
Details Prijs Aantal:
Inschrijfgeld Koude NovemberritToon details + €5,00 (EUR)   Startdatum verkoop
5 november 2019

Online event registratie en ticketing powered by Event Espresso

locatie  

Telefoon locatie 0318-631255

Adres
Horsterweg 9, Ede, 6715 CT