Superkraats 2019: Woensdag 29 mei t/m zondag 2 juni 2019:

Motorrijden op eenzamen hoogte: Op en neer naar de Franse Alpenpassen!

 

Wat: vijf dagen motorrijden!

Waar: dwars door België en Frankrijk, op weg naar de Franse Alpen. Met op dag drie een rondrit die zijn weerga niet kent.

Hoe ver: Nog niet helemaal bekend. Maar reken op 2.800-2.900km. Nederland uit en in over de snelweg, en soms een verbindingsstuk om op te schieten, maar hoofdzaak is het betere bochtenwerk

Welke gebieden: Ardennen, Vogezen, Jura, Vercors en natuurlijk voor het eerst de Franse Alpen. Bochten, passen, uitzichten, hoogte! Wellicht hier en daar nog wat sneeuw naast de weg, maar hopelijk in (zuid) Frankrijk ook een weldadig mediterraan zonnetje.

Voor wie: De enthousiaste doorrijder die bochten houdt, en graag vijf hele dagen in het zadel zit. Het is geen prestatietocht, maar enig zitvlees en ervaring is wel handig. En natuurlijk een motor waar je het een poosje op uithoudt. Maar dat is een rekbaar begrip.

Met hoeveel: Max 45 man

Voor hoeveel: € 250 o.b.v. tweepersoonskamer half pension en € 350 voor de luxepaarden die een eenpersoonskamer willen (slechts vijf beschikbaar)

Opgeven: uiterlijk 17 april bij Jan of Dik (email-adres voor in de Peekaa), of via de inschrijflijst op de club, op volgorde van opgeven (betalen via penningmeester of kas)

Superkraats (5 dagen)
  • 29 mei 2019 - 2 juni 2019
    08:00 - 18:00