Start te: Clubhuis MC de Kraats, Horsterweg 9, 6715 CT  Ede
Info:
Rene van Schaik Tel.: 06-36446424
detoercommissie@mcdekraats.nl
Inschrijfgeld: € 5,00(z.h.) clubhuis gesloten, lees hieronder
Lengte: 100 / 200 km over de Veluwe
Inschrijven vanaf: alleen via onze website!
Extra info: Route alleen op GPS.  Internet: www.mcdekraats.nl

Toelichting 40e Veluwerit MC de Kraats Zondag 12 Juli
I.v.m. met een te grote toeloop bij de inschrijving om de corona maatregelen na te leven hebben we besloten om ons clubhuis die dag (Zondag 12 Juli) gesloten te houden. Dus geen koffie, geen wc, geen mogelijkheid om de route op uw navigatie syteem te laden!
U kunt de route uitsluitend via deze website verkrijgen door vanaf Dinsdag 7 Juli naar de inschrijving van de Veluwerit te gaan op de agenda, de rest wijst zich vanzelf. We hebben er dus een doorlopende Toertocht van gemaakt, hij is op elk moment te rijden en u kunt de route natuurlijk ook ergens in uw buurt oppikken.
Over de route:  Het is een mooie mix geworden van Veluwse uitzichten en via de IJsseldelta gaan we bij Zutphen de IJssel over voor een mooie lus Achterhoek (over de Ehzerbrug van het Twents kanaal). Langs Doesburg keren we weer terug naar de Veluwe om in Ede na 215 Km te eindigen voor de lange route en 121 Km voor de korte route.
De start van de 40e Veluwerit is iets verderop bij het grote parkeerterrein aan de Horsterweg in Ede en keert daar ook weer terug.

Na de geslaagde betaling via iDeal ontvangt u enkele e-mails. De laatste e-mail bevat een link waarmee u de route kunt downloaden.
Lees a.u.b. de volgende opmerkingen goed:

  • Krijgt u deze e-mails niet dan zijn ze vrijwel zeker in uw spambox terecht gekomen. Controleer deze dus!
  • U download een ZIP-bestand met daarin de route in GPX en GDB formaat. Vrijwel elk redelijk modern besturingssysteem kan tegenwoordig overweg met ZIP bestanden en als MapSource of BaseCamp correct geïnstalleerd zijn dan zal GPX / GDB ook geen probleem zijn.
41e Veluwe rit
  • 11 juli 2021
    09:00 - 12:00
Details Prijs Aantal:
Inschrijfgeld Veluwe ritToon details + €5,00 (EUR)   Verlopen

Online event registratie en ticketing powered by Event Espresso

locatie  

Telefoon locatie 0318-631255

Adres
Horsterweg 9, Ede, 6715 CT